lektoren

An arrow divider

Blog hard i 2013?

1 min­ut­ters læsning

Man ved jo ikke, hvem man skriv­er til, når man blog­ger. Om nogen over­hovedet. Der­for er det meget sjovt at se sta­tis­tik for et helt års vis­ninger af bloggen.

Man får helt lyst til at skrive igen.

Mange har åben­bart læst  “Skriv en god kro­nik”. Jeg for­mod­er, det er gym­nasieelever. Hvis de føl­ger mine anvis­ninger, så håber jeg ikke de får høvl for det af mine kol­leger på andre skol­er.… Kom­mer ‘skriv en lit­terær artikel/et essay/en inter­na­tion­al best­seller’ i 2013… ?

Fuld rap­port her.

Hvad er egentlig for­målet med min blog? Jeg ved det fak­tisk ikke helt. Det er vel en form for selvter­api og en måde at tænke højt på.

Måske skulle man prøve at sætte indlægs­frekvensen lidt op i det nye år?

 


Udgivet

i

,

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *